Седмичен (funny) хороскоп

Овен 


Вие сте една тиха, скромна и любвеобвилна личност, но само вие си знаете това, околните са на друго мнение. 



Телец 


Медузите издават повече звуци от вас. Тази седмица ще бъдете в пика на безмълвието си, което ще доведе до необратими последици за човечеството. 


Близнаци 


Добри приятели ще ви завлачат на почивка, която всъщност ще се окаже в центъра на някой цигански битак. В крайна сметка оттам вместо с нови шалвари ще тръгнете без ролекса си. Ако не е това, друго ще е. 

Рак 


Късметът ще е с вас, но не и през тази седмица, нито през този месец, година или живот. Въпреки това не се отчайвайте и свършете най-накрая нещо полезно - направете на половинката си палачинки без брашно и яйца.

Лъв 


Какъвто беше хороскопът ви вчера, такъв ще е и днес, такъв ще е и утре. Не очаквайте от звездите всеки ден да ви го разнообразяват. 


Дева 


Тази седмица ще бъде прекрасна и ползотворна за всички представители на зодията, освен за този педантичен индивид, който чете този хороскоп. Помнете, че винаги има изключения, и не се отчайвайте! 

Везни 


Новата седмица е като старата, само че нова. Снощи цял ден сте били в офиса, а днес цяла нощ ще сте в леглото. Графикът ви е препълнен и главата също - помислете над това и разчистете всичко ненужно, като използвате голямото копче на клавиатурата и кафемашината. 

Скорпион 


И утре е като вчера и днес е като утре. Каквото днес, такова и всеки ден. Кофти зодия - кофти хороскоп. К'вото - такова. Койт' к'вото заслужи.


Стрелец 


Ако имате куче - нахранете го, ако нямате - недейте. Ако сте зодия Стрелец със сигурност не сте Везни. Обърнете внимание на този факт през тази седмица. 


Козирог 


Има два типа зодии, единият тип не е като другия. Помислете добре над битовизмите си и знайте - което е дошло - дошло, което не е дошло още го няма. Друг вариант няма. Имайте търпение. 

Водолей 


Не сте ходили за риба, откакто сте се върнали. Време е да отидете, където ще ходите, дори и да не знаете къде ще ходите. 



Риби 

Изображения: solnet.ee
Ако днес ви звънне телефонът, значи някой ви търси. Не вдигайте, особено ако сте тъжни или с други думи, когато не сте весели. В противен случай рискувате да вдигнете. 

Коментари