Ретроградният Меркурий също ни хакна

Служители от ретроградния Меркурий създадоха смут и паника сред българските граждани, след като решиха да си отмъстят за лошото име, което са им лепнали шепа астролози, както и за символиката, която според тях е опетнила името им с излишни суеверия и фатализъм. Те категорично отрекоха да имат връзка с хакването на метлата на чистачката на коридорите в Пародийната агенция, накратко НАП.


GIF: tenor.com
Служители на ретроградния Меркурий разпространиха данни по медиите за известни и не толкова известни, но суеверни политици, прокурори, министри, кметски чада и пр. Те посещавали всякакви врачки, баячки, знахарки и обирачки, практикуващи на територията на държавата ни, която е известна с лошата си репутация и заема дъното на всички класации, но пък е с най-голямо самочувствие, особено след сделката за изтребителите F 16, които дори и господин Америка не знае кога ще ги изстреля насам. Служителите от Ретроградния издадоха пикантни подробности около посещенията на някои видни политици при известната астроложка Зелена, която им намествала звездите, тъй че да им е удобно и доходоносно. Случайност? Едва ли.

От Меркурий заявиха, че това е началото на отмъщението им и подготвяли пълно унищожение на страната ни през следващата фаза на Ретроградния, която ще е през октомври тази година, като не случайно съвпадало с датата на местните избори. Българските политици заявиха, че досега са надценявали служителите в страната ни, които следят неблагоприятната планета и заявиха, че ще поискат оставките им. На въпрос от репортер дали това няма да улесни пробива до данните на всички работещи в сферата на предсказанията и магиите, както и техните клиенти, министър-председателят отвърна, че от това по-лошо повече няма накъде, и че вече служителите на ретроградния Меркурий следят и микровълновата му фурна, като поясни, че поради тази причина избягвал да претопля в нея кюфтета от свинско месо, а ги дъвчел студени, от което получавал изтръпване на зъбите и болки в корема. 

Междувременно стана ясно, че ретроградният Меркурий е хакнал и операционната зала на д-р Енчев, като стотици певачки са останали без силикон, тестиси, носове, вежди и всякакви други екстри. Феновете на Преса за Слава пък изпаднаха в шок и ужас след като по време на атаката на ретроградния Меркурий е била под ножа за корекция на обонятелните си органи. Те сравниха носът ѝ с този на Карл от "Up" ("В небето"). 



Друг скандал се развихри в чалга индустрията, след като ромският славей се омъжи и разведе петнайсет пъти по време на ретроградния Меркурий. Освен това на последното ѝ участие се оказа, че плейбекът ѝ е хакнат от Ретроградните и вместо красноречиви текстове на песни се наложи феновете на певачката да слушат заседанието на Европарламента. Оттам стана ясно, че нашият човек вече е сменил позицията си и настоява парламента в Страсбург да бъде взривен, вместо изместен в дълбините на земното ядро. Той потропа с крак и скръсти ръце като заяви, че се чувства като ученик по време на час по биология, когато му било изключително скучно да изучава анатомията на Стефка от осми "в" клас. На въпрос относно издирваната бълха Бълходим, нашият човек заяви, че тя не пожелала да прекъсне отпуската си и се укривала в близост до Европарламента, като със завръщането си на работното място подготвяла следващата си атака. Въпреки това отвреме навреме напомняла на полицейските органи за съществуването си, а те от своя страна се правили, че я търсят, ама друг път.


Освен това по време на ретроградния Меркурий известен фармацевтичен бос прати писмо до президента на сочената за най-развита страна в света с молба да си прибере тампоните, превръзките и менструалните чашки, пратени за служителите на армията, като поясни, че такава в България нямало и това било равносилно с прахосничество. От своя страна пък президентът върна отговор, в който ясно подчерта, че никой нищо няма да връща, 'щото вече било късно, а медиите цитираха думите му: „След като държавата ви няма армия, която да пази народът ви и да обслужва техниката на Министерството на отбраната, смятам, че не ви остава нищо друго освен тампоните, превръзките и менструалните чашки да бъдат ползвани от всички управляващи страната ви.“

Какво още са подготвили служителите на ретроградния Меркурий предстои да разберем.



*Публикацията е плод на въображението на автора и прилики с действителни лица и събития са случайни.

Коментари