Зодиите под карантина



♈️ Овен - готов е да набие всеки, който не спазва правилата. Всяка сутрин прави инструктаж на живущите в дома му. След това с високоговорител прави същото и за живущите от входа, блока, квартала, града и вселената, и съседната вселена. Чувства се полезен. Всичко е под контрол! Скоро настоящето ще е минало и всичко ще е както преди, уверен е той.

♉️ Телец - спазва инструкциите на щаба. Не говори дори с телевизора. Самоизолирал се е с тиксо на устата за всеки случай, да не би да издаде някоя строго секретна информация, подадена му през телевизора. Учи се от Том и Джери как правилно да си мие ръцете.

♊️ Близнаци - помага на света от вкъщи, като не спира да ви засипва със съобщения с последната актуална информация по света, у нас, у вас и у съседа. В момента е най-важно цялото общество да бъде информирано с достоверна и проверена информация, а такава ще получите единствено от него, убеден е той. 

♋️Рак - самоизолира се единствено в тоалетната, където слухти дали някой от съседите не кашля. Води си дневник със симптомите или липсата на такива. Все още няма данни, но е в очакване всеки един момент да вземе необходимите мерки. Спазва стриктно инструкциите на щаба. Поддържа непрестанна връзка със 112, като ги информира за състоянието на околните.

♌️ Лъв - презапасил се е с аспирин, парацетамол, витамин Ц, Б, Д и цинк. Нурофена го даде на котката Гошо, след като по новините казаха, че е противопоказен. Не може да влезе в мазата от тоалетна хартия, маски, дезинфектанти и консерви. В 21 часа пее с пълно гърло от терасата. След това пуска лайф и продължава да пее до зори стари градски песни. Смята, че така освобождава напрежението на околните. Не е прав! 🙄

♍️ Дева - за първи път е на почит с умението си да дезинфекцира. Раздава предпазни средства на всички близки и роднини. Гледа с шлем новините - телевизорът също е източник на зарази. Записва клип как правилно се
 дезинфекцира и го пуска в социалните мрежи, за да се научат всички как се прави!

♎️ Везни - организира онлайн срещи, за да покаже цялото си изящество на цялата планета, вселена и на другите вселени. Най-накрая самоизолацията е нещо нормално за целия свят, не само за Везните. Отпива глътка бира със задоволство преди да застане пред огледалото.

♏️ Скорпион - не понася никой. Всички го дразнят, защото смята, че преувеличават и всяват излишна паника. Нарушава всички правила в онлайн пространството и това му доставя удоволствие. Щом той страда и другите ще страдат. Отмъщава си на всички, които някога са го накарали да страда, като ги докладва на Зукърбърг. Нека и те да разберат какво му е било! Безпощаден е!

♐️ Стрелец - нещастен и сърдит е, защото са му спрели разходките из планината. Ще си наваксва после, засега ще се катери онлайн и насън. Засадил си е минзухари в кашпи, за да е по-автентично. Провежда онлайн курсове по йога и пилатес, защото знае, че по време на криза хладилникът е на почит. 

♑️ Козирог - следи кризата с борсите и предвижда икономическия разпад. Брои парите от сейфа и изчислява приходите и разходите за следващите 10 години. Организира онлайн курсове с препоръки и напътствия за бизнеса.

♒️Водолей - кефи се на дистанцията с другите, които най-сетне седят поне на метър разстояние. Вече има основателна причина да удари шамар на човека зад него на опашката, който му диша във врата. Разредил е и списъка си с приятели във Фейсбук през една ръка разстояние.

♓️ Риби - самоизолацията е най-подходящото време за спане. Сега нищо не може да спре Рибата да спи денонощно и непробудно. Пуска лайф, за да покаже на другите как се спи по време на Извънредно положение. 

Астропсихология - Боряна Делчева
Интерпретация - Дарина Димитрова

Коментари