ТОП 50 мнения на потребители в социалните мрежи за COVID-19


Ежедневно срещаме публикации и коментари на хора, които изказват в социалните мрежи своето мнение за COVID-19. 
Някои от тях са налудничави, други смешни или иронични, а трети звучат твърде нелепо. Започвам с един коментар на една дама, която написа в една група, създадена за обмен на опит и споделяне на актуална информация относно Covid-19, следното: 

„Очевидно много неща ще ви се изяснят, но късно. Дотогава може да се посмеете…“ 

Е, хайде да се посмеем! 

1. Смеете се, но този вирус наистина е направен от американците и свалят имунитета на хората с 5G, за да може слабите да умрат и правителствата да ни подготвят за война с извънземните. 

2. Знаеш ли, през 2010 година за пръв път разбрах за чипизацията на хората. Тогава никой не го вярваше, но сега доста хора са с чипове. Тук не става дума за вяра, те хората на всичко се присмиват, защото са неосведомени или заблудени, или примитивни, или всичко наведнъж. Да не споменавам колко са арогантни, самодоволни и какво самочувствие без покритие имат. Съвсем скоро вече никой няма да се смее! Продължавай да търсиш, търсачо! 

3. Маската предпазва толкова, колкото когато пръднеш гащите ти те предпазват. 

4. Някои са вечно против всичко. Не е задължително да се вярва! Както казват – това е като извънземните, съществуват, но малко хора ги виждат! (става въпрос за хората, на които им се плаща, за да ги впишат като болни от коронавирус или роднините им – починали от коронавирус. С други думи – само избрани хора са ги виждали, другите – само са слушали за тях.) 

5. В момента загряват Големият адронен колайдер и чакат Голямата стъпка да даде сигнал кога Земята е плоска. 

6. Остава само някой да каже, че не съществуват и Кемтрейлс, че никой не ни пръска от самолети с тежки метали и боклуци, вируси, кой знае какво. 5G-то е следващата стъпка за насилствено нарушаване на човешкото здраве, но явно е неизбежно. 

7. К‘ви вируси, к‘ви пет лева, ве майко, в цял град няма един болен. 

8. Ако не си китаец няма как да се заразиш. 

9. В местата с най-много заразени е открит зарин. 

10. Това е начин да изгонят хората от къмпингите (във връзка със заразения софиянец в Кайт къмпинг Градина през втората седмица на юни). 

11. Очевидно някой сега иска да съсипе Нова Загора като ТОП туристическа дестинация и да прикрие чудовищните злоупотреби със саздърма в шуменското село Изгрев. Затова са измислили коронавирус и там, гадовете! (във връзка с огнищата в Нова Загора и с. Изгрев). 

12. В самото име на COVID-19 е написан планът: 

CO(ntrol) 

V(accine) 

ID(entity) 

19 => 1 буква е А или А(rtificial) 

9 е буквата I или I(ntelligence). 

Или контрол чрез ваксини на изкуствения интелект. Рудолф Щаинер също ни напомня, че новите ваксини ще затриват духовната същност на човека. 

13. Всичко е с цел да ни чипират и да имат контрол над нас. 

14. Само глупости. Няма никакъв вирус и това е театър, а ние сме артистите. Сценаристите са доста добри след като цял свят участва в този театър, а артистите са много послушни и следват сценария както е написано. 

15. СЗО се дирижира от Родшилдовци. Не им вярвам! Всичко е сценарии и само те знаят накъде отиваме, само те! Успех! 

16. 5G-то е виновно за всичко. 

17. Китайците нарочно са го пуснали вируса. Вирусът е изкуствено създаден. 

18. Биологичното оръжие COVID-19 е пуснато в Ухан от военни на САЩ. 

19. Д.мед.н., професор: COVID-19 е изкуствено създаден вирус – биологично оръжие с изключително високо качество. (вие какво си помислихте, че някои професори не са привърженици на конспиративни теории ли? Доктор на медицинските науки, забележете!) 

20. Елитът е ваксиниран. 

21. Вярно е! Двама познати на семейството ми от Силистра и Разград казаха, че са давали по 1 800 и 2 000 лв. Много ясно, че не дават на всички! Ако дават на всички няма да има пандемия! А и доста публикации има вече на хора от различни градове, на които са платили или предложили пари, включително и от София. (Във връзка с излезлите теории, че в България се плаща на хора, за да ги пишат болни от коронавирус, или умрели от коронавирус. Ако лекарите искаха щяха да ви пишат болни без да ви питат и да ви плащат ;-) ) 

22. Това изобщо не е коронавирус. 

23. Всичко е за да изчистят застаряващото население и да не плащат пенсии. 

24. Никой не знае за световните игри, но е сигурно, че не е случайно: Първо се появи съвременния „пророк“ момиченцето Грета в защита на природата, после избиха прасетата, това са само единични примери. 

25. Защо пускат 5G? Следващата стъпка са наночиповете. Крачка по крачка, натам вървим. Огледайте се! Не виждате ли – народите са в паника, както някой иска да бъде. Ще ни сложат чипове, вероятно вече дори не през телефона, а с ваксина. На никого не натяквам мнението си, просто си имам мой начин на мислене и наблюдение. Чета много, има доста теории и аргументи по темата в интернет. Бившият №1 обясни още, че има Световен алианс за ваксинации и имунизации, и е на мнение, че много хора мислят като него, въпреки че от мнозина думите му бяха приети като теория на конспирацията. 

26. В момента сме в състояние на масова хипноза. 

27. Където има компромати и интереси има и корона. Иначе още никой не е обяснил какво точно е COVID-19. 

28. Всички лекари са в заговор да слагат пациентите бързо на апаратна вентилация, за да не пречат на застрояването по морето. 

29. Когато сложат алкохол във ваксината за коронавирус, тогава ще се ваксинирам. 

30. Коронавирусът се пренася по 5G мрежата. 

31. То българинът не се страхува от коронавируса, но се страхува, че 5G-то ще утрепе кокошките му. 

32. Комунистическата партия (става въпрос за Китай) ще опита всичко, за да умилостиви Запада и намали сериозните репарации, които я чакат. Това е основата. Пък на повърхността могат да се оправдават по най-различни начини. Отдавна има множество алтернативна информация, че бройката за Китай е нереално ниска. Намаляването на абонатите на мобилните услуги е само една част от тези данни. Има още много и дори има и на български. (пояснявам – става въпрос за това, че има теория, че абонатите на мобилните оператори в Китай значително са намалели, което води до извода, че тези хора са умрели от коронавирус. Т. е. това показва, че смъртните случай в Китай от коронавирус могат да се проследят по броя мобилни абонати. Или тези, които се твърди, че вече ги няма. Найс, а?) 

33. Ако нямаше извънредно положение хората щяха да са живи и здрави. Сега ми стана ясно! Може би с извънредното положение са включили 5G мрежата. Путин също разреши извънредното положение, значи и там да очакваме същото. 

34. Китайците са падали и умирали заради 5G. Ние хората ще се превърнем в антени за тая мрежа и няма да ни достига кислород. Коронавирусът е само прикритие на истината. Това са разбрали китайците и са изключили 5G мрежите, а публично им е позволено само за коронавируса да кажат. 

35. Общото между Ухан, Ломбардия, Мадрид и Ню Йорк е 5G мрежата. Тя отслабва имунната система. 

36. Всичко е облак, за да могат да си правят каквото искат. Затова сме си вкъщи. На път за работа видях три умрели врабчета. Това не е нормално! 

37. Ще има нещо и не знам какво. Тия танкове, цялото военно снаражение се изсипа в Европа. Това ме навява на мисълта, че COVID-19 беше много удобно да се пусне, за да прикрият нещо по-мащабно. Дано да не позная. (в края на коментара си човекът поставя разплакан емотикон.) 

38. Добре. Тогава ще обясня. Коронавирусът прониква през енергийното ти поле, защото вече 5G-то го е отслабило. А отделно вируса го пръскат от самолетите. 

39. Дотук добре. Сега остава да се надяваме второто предсказание на Силвия Браун да се сбъдне и вирусът да изчезне също толкова внезапно, както се е и появил. 

40. Продаам четристин кила претакано зеье! Повече информация на КПП-то Злокучене. 

41. За умрелите – не знам. Пълната карантина отдавна е планирана. 

42. Всички ваксини са за депопулация на населението в целия свят. 

43. Човеко, гущерите искат да ни ваксинират с ваксина, в която имало чип, заради това опъвали 5G мрежата. С чипа щели били да ни следят, защото вече всички научихме от клипчета от YouTube, че Земята била плоска. И за да не открие някой къде свършва тепсията и къде бил входът за кухата земя. Затова сега ще ни следят с този чип. 

44. Виж, понеже напоследък излизат страшно много материали по темата, страшно много разкрития лъсват наяве за така наречения елит от болни мозъци. Чипирането на хората е тенденция, отнемане на авоарите им, пълно робство и промити мозъци. Дали е конспирация – не зная, но след като толкова много се пише по темата човечеството се подготвя за новия световен ред, а той няма да е ядене и пиене, както досега. Четете! Интересувайте се! 

45. Американците са изпуснали вируса от Форд Детрик. Болна служителка го е пренесла в Ухан. 

46. Когато пазарувам готови за консумация храни го правя само от служители с добре поставена върху носа и устата маска. Наблюдавам, че много продавачи по пазарите си държат маската под брадичката, а продават салатки и ягодки, които няма как нито термично да обработим, нито да дезинфекцираме. Тези същите зеленчуци са минали през ръцете на берачите (Турция и Гърция), носачите и работниците по транспорта им. Тези плодове и зеленчуци са влажни и обикновено ги държат на хладно, което е идеална среда, ако върху тях е попаднал вирус да остане жив дълго време. Също на щандовете за студени готови храни често виждам персонал, който реже колбаси или сипва студени салати с маска под брадичката. Не купувам от тях! 

47. Само на мен ли ми се струва, че този фалшив вирус позволи на илюминатите да контролират света, както никога досега и по този начин ни отнеха правото да виждаме как инсталират 5G антените и как пръскат с кемтрейлс? 

48. Диалог: 

И.Д.: Боже, като прибираш грешните, не забравяй смешните! Като те изпържат сега с 5G ще видиш кой е патка и кой мисирка, ама няма да имаш време да го осъзнаеш като гледам. 

Л.Л.: Какво имате предвид „Да те изпържат с 5G?“ 

И.Д.: 5G действа като микровълнова фурна. Точно нея я инсталират в цяла България. 

49. Не се излагайте! Няма нищо подобно! Защо плашите хората? Истината е, че с 5G ще ни транспортират безжично децата до Норвегия и ще засилят ХАРП. 

50. Няма никакъв вирОс! Всичко е измама! 

И за заключение нека да надникнем в бъдещето с капка ирония: 

В някакъв пенсионерски вестник пишело какво били казали извънземните: „Спокойно! Това е само началото…“ 




Коментари